2010. december 1., szerda

Török ízelítő

Mostanában nem volt tál sok időm a saját "konyhai" írások gyarapítására. De találtam ezt a dolgozatot...

konu:

"Balázs Judit: TÖRÖK "ÍZELÍTŐ""
- Balázs Judit: Török "ízelítő" [Magyar Elektronikus Könyvtár - MEK-00133] (Google Sidewiki'de görüntüle)

6 megjegyzés:

 1. Kedves ED Ferenci, egy díjjal gondoltam rád, amit itt http://eveskozben.blogspot.com/2011/01/liebster-dij-ujra.html megtalálhatsz:-)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Ed Ferenci,
  Magam is Isztambulban elek es vicces modon csak most talaltam meg a blogodat, s tetszik! Szeretnem veled szemelyesen is felvenni a kapcsolatot, de nem talaltam hozzed elerhetoseget. Kerlek keress meg a Facebookon vagy itt a Google Friend Connect-en keresztul! Varom! Selamlar

  VálaszTörlés
 3. AS Greg! Örülök, h tetszik a blog. Sajnos mostanában nem sokat tudok foglalkozni vele, íni bele... (hosszú ideje beteg vagyok.) Kerestelek a Facebookon, ahol 2 azonos nevű embert is találtam! Melyik vagy? Hol laksz? Melyik városrészben? Mivel foglalkozol? Mióta élsz isztambulban?
  Ben Çapada (=Fatih, Çapa-Şehreminide) otuyorum)
  Hoşça kal:
  Ebubekir hoca

  Mail: demirpress@gmail.com

  VálaszTörlés
 4. Mostanában nagyon érdekel a török életmód,amióta kedvenc sorozatom a Seherezádé!így rendszeres olvasó leszek!Köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 5. Én köszönöm... Hoş geldiniz! Bár be kell valljam férfiasan, fogalmam sincs innen a messze távolból, milyen sorozat az a Seherezádé és mi köze lehet a "török életmódhoz"?

  VálaszTörlés
 6. Az egy török sorozat!!!! Bergüzar Korel,Halit Ergenc főszereplésével!Nem egy irodalmi mű az biztos!!!!És férfiak nem néznek ilyent!!!főleg nem értelmiségi emberek!!

  VálaszTörlés